Dingen waar ik van hou


Ik hou van mooie kleuren, aan stoffen voelen, het ochtendzonnetje, honden, vroeg opstaan, lekker eten, schrijven, letters & getallen, veldboeketten, tweedehandskleren, naar mezelf kijken in spiegelende ramen, liedjes fluiten, Bijbelse dagboeken, stappen-programma’s, opschrijfboekjes, nuttige cadeaus, pennen verzamelen, kamerplanten die weinig water nodig hebben, tulpenbollen die elke lente weer opbloeien in de tuin, tulpen op een vaas, kookboeken, bordspellen, fotoboeken, mijn teennagels lakken en van oorbellen.

Ik ben heel blij met mijn nieuwe oorbellen. Jaren lang heb ik geen oorbellen gedragen en nu word ik er ineens heel blij van! Gelukkig waren mijn gaatjes er nog. Elke ochtend kijk ik uit naar het moment om oorbellen uit te kiezen.

Ik word er steeds beter in om iets voor mezelf te kopen, te doen wat ik leuk vind en aardig voor mezelf te zijn.

Wil jij ook meer leuke dingen doen en mild over jezelf denken en praten?