Aanbod


Met welke thema’s kan ik jou verder helpen?

Integratieve coaching en psychotherapie. Ik help jou inzicht te krijgen in de diepere laag onder jouw hulpvraag en ben professioneel betrokken bij jou als mens. Je werkt aan jouw vraagstuk door bewust te worden van jouw behoeften en gevoelens en alles wat je moet van jezelf. Door acceptatie en mildheid krijg je meer regie over je binnenwereld en ervaar je meer vrijheid in relaties. Ik ben therapeut in opleiding en werk onder supervisie van de Groundwork Academy.

Wat is ‘integratief’? Door emotionele gebeurtenissen kunnen eigenschappen ondersneeuwen. Je hebt geen toegang meer tot die vaardigheden. Andere karaktereigenschappen hebben zich juist heel sterk ontwikkeld. Zo sterk dat je bijna niet anders meer kunt reageren. Het doel van integratieve therapie is dat jij een mens uit één stuk wordt en regie hebt over je denken, voelen en doen.

  • Integratieve methode. Als therapeut zet ik oefeningen in vanuit verschillende psychologische stromingen. Jij als mens staat centraal met jouw doelen en behoeften. Ik werk o.a. met ervarings- en lichaamsgerichte oefeningen, imaginatie, gesprekken en psycho-educatie.
  • Integratief mensbeeld. Ik werk vanuit een holistisch mensbeeld. Alles staat met elkaar in verbinding: je hart, je hoofd en je lichaam. Er is tijdens de sessies aandacht voor al die aspecten.

Doelgroep. Therapie en coaching is voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Het is een cadeau aan jezelf. Ik ben gespecialiseerd in emotionele ontwikkeling in relatie tot o.a. introvert-zijn, negatief zelfbeeld, disfunctionele gezinnen en ongezonde relaties.

Kosten. Een individuele sessie van een uur kost €70 en wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Tarief geldig t/m juni 2025.