Aanbod


1. Integratieve coaching. Tijdens een coachtraject begeleid ik jou voor een relatief korte periode (3-10 sessies) naar een concreet doel.

2. Integratieve therapie. In een therapietraject behandel ik jou voor een langere periode (5-15 sessies). Ik ben therapeut in opleiding en werk onder supervisie van een Groundwork therapeut.

Wat is ‘integratief’? Door emotionele gebeurtenissen kunnen eigenschappen ondersneeuwen. Je hebt geen toegang meer tot die vaardigheden. Andere karaktereigenschappen hebben zich juist heel sterk ontwikkeld. Zo sterk dat je bijna niet anders meer kunt reageren. Het doel van integratieve therapie is dat jij een mens uit één stuk wordt en regie hebt over je denken, voelen en doen.

  • Integratief mensbeeld. Ik werk vanuit een holistisch mensbeeld. Alles staat met elkaar in verbinding: je hart, je hoofd en je lichaam. Er is tijdens de sessies aandacht voor al die aspecten.
  • Integratieve methode. Als therapeut zet ik oefeningen in vanuit verschillende psychologische stromingen. Jij als mens staat centraal met jouw doelen en behoeften.

Doelgroep. Therapie en coaching is voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Het is een cadeau aan jezelf. Ik ben geïnteresseerd in emotionele groei in relatie tot o.a. zelfbeeld, identiteit, introvert-zijn, familiepatronen, ongezonde gewoontes, eten en gezondheid. Ik werk meestal met vrouwen.

Kosten. Een sessie kost 60 euro en is vrijgesteld van BTW.