Kop zonder kip


In mijn praktijk leer ik mijn cliënten om te voelen en naar hun lichaam te luisteren. Ons lijf kan ons zoveel vertellen, maar wij leven als een kop zonder kip, zoals psycholoog Michelle van Dusseldorp, de oprichter van de Groundwork Academy, het grappig genoeg noemt.

Ik heb hart voor herstel van relaties. Ook de relatie tussen je hoofd en lichaam. Herstel is verbinding. In de eerste plaats verbinding met je eigen lijf. Het helpt je om meer vanuit rust te leven. Er valt zoveel te ontdekken over de wijsheid van je lichaam. Als je niet langer leeft als een kop zonder kip, maak je gebruik van deze extra informatie.

Wat levert het je op als je signalen van je body serieus neemt?

  • Je kan je grenzen aanvoelen
  • Je voelt aan wanneer het tijd is voor rust
  • Je kunt emoties lokaliseren
  • Je ervaart meer verbinding met anderen

Heel waarschijnlijk dat je ‘verstandige hoofd’ dat eigenlijk best wel een goed idee vindt…